Blæksprutten var med til at give tro og håb for børn, unge og deres familier

Selv om Blæksprutten ikke længere eksisterer, bruger jeg for mit eget vedkommende stadig den pædagogik, jeg tilegnede mig, i mit familiebehandlingsarbejde.

Når jeg ser videoen, kører mange tanker rundt i hovedet på mig. Drengene, der optræder i videoen, er i dag voksne mænd, jeg var og er stolt af jer og ser jer som fungerende samfundsborgere.

Hver enkelt medarbejder i Blæksprutten medvirkede til at give Avedøres drenge håb og tro. Ikke mindst samarbejdet med og støtten fra Hvidovre kommunes politiske hold, administrative  medarbejdere, lokale beboere og forskellige fagfolk var med til, at vi i Blæksprutten kunne gøre en forskel og blev brugt som forbillede på landsplan, hvor fx kommuner og uddannelsesinstitutioner brugte vores pædagogiske erfaring som inspiration til forebyggende arbejde i forhold til lokale børn og unge og deres inklusion.

Selv om Blæksprutten ikke længere eksisterer, bruger jeg for mit eget vedkommende stadig den pædagogik, jeg tilegnede mig, i mit familiebehandlingsarbejde.

Endnu en gang tak til alle jer, der var med i videoen, og til jer der støttede Blækspruttens eksistens.


Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer
About the Author

Ahmet Demir

Jeg har 30 års erfaring med udsatte børn, unge og familier og særligt kendskab til etniske minoriteter. Mine ydelser er rettet mod, kommuner, skoler og institutioner, privatpersoner. Jeg tilbyder terapi, konflikthåndtering, konsulentbistand, supervision, mentorordninger, foredrag og kurser skræddersyet alt efter behov.

2 Comments

  1. Ja.. det var en fantastisk lærerig tid, som også dannede grundlag for mit fremtidige pædagogiske arbejde. Tilgangen til drengene og arbejdet udenfor traditionelle fastlagte rammer, som på gaden om aftenen, var ikke set tidligere.. og som jo var grundlaget for det store SSP arbejde der i dage bliver lavet rundt omkring i kommunerne. det var en spændende tid.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *