Jeg er ikke tilhænger af én bestemt retning indenfor supervision, pædagogik eller psykologi. Men mit menneskesyn er anerkendende, og jeg har fokus på ressourcer.
Min tilgang kan f.eks. være eksistentialistisk, fænomenologisk eller systemisk, og den er afhængig af, hvad jeg vurderer som mest brugbart og værdifuldt i den konkrete situation.

Som supervisor tager jeg udgangspunkt i de temaer, der optager medarbejderne, for så at løfte emnet et niveau. Deraf ordet super-vision. Herfra kan man anskue det fra nye vinkler, tænke i nye baner og få øje på nye handlemuligheder.

Under en supervision fokuserer jeg både på den enkelte medarbejder, på hele gruppen og på faglig udvikling. Jeg bidrager til at deltagerne kommer til at reflektere over deres interne kommunikation og deres tanke- og handlemønstre. Jeg kommer ikke med færdige løsninger på problemer, men jeg er konkret og handlingsorienteret.

Jeg har blik for den tavse medarbejder, usagte ting og magtbalancen internt mellem medarbejdere og leder. Når jeg har lært medarbejdere og ledere at kende, siger jeg, hvad jeg oplever i institutionen.

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for jer
Hjem Introduktion til mine ydelser Supervision Supervisionsform