Siden 2000 har jeg været supervisor for forskellige faggrupper, der arbejder med børn, unge og familier – bl.a. pædagoger, lærere, opsøgende gademedarbejdere, bibliotekarer og andre medarbejdere på forskellige pædagogiske institutioner herunder sikrede ungdomsinstitutioner. Jeg tilbyder supervision i det meste af landet.

Supervision bidrager til at bevare et fagligt dynamisk arbejdsmiljø og kan være med til at forebygge udbrændthed blandt medarbejderne. Uanset vores uddannelse og erfaringer har vi brug for at udvikle os, og professionelle, der vælger at prioritere supervision, er folk, der går efter kvalitet og nytænkning.

Et vellykket supervisionsforløb kræver en åben og positiv holdning fra deltagerne og en vilje til at ville udvikle sig selv og arbejdspladsen. For mig er det også en udfordring at være superviser – supervision er en gensidig udviklingsproces for både deltagerne og mig.

Supervision

Referencer vedr. supervision her.
Artikel om supervision her.

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for jer
Hjem Introduktion til mine ydelser Supervision