Foredrag og kurser

Med mine foredrag og kurser bidrager jeg til faglig udvikling og tilegnelse af ny viden hos fagfolk, forældre, studerende og frivillige. Alt tilrettelægges i samarbejde med jer ud fra jeres behov.

Siden 1985 har jeg afholdt foredrag og kurser for professionelle, frivillige, studerende, etniske minoritetsgrupper og andre, der har interesse i f.eks. ungdomsproblematikker, pædagogik, inklusion og integration.

Mine foredrag og kurser efterspørges ofte af blandt andet pædagoger og pædagogisk personale som et led i kompetenceudvikling i arbejdet med udsatte grupper og etniske minoriteter, men også andre faggrupper og frivillige har glæde af mine erfaringer med pædagogik, integration og inklusion.

Mine samarbejdspartnere betegner ofte min foredragsstil som inspirerende, lettere provokerende og humoristisk.
Jeg lægger stor vægt på dialog, og det er vigtigt for mig, at deltagerne får konkrete brugbare værktøjer med hjem.

Mine foredrag og kurser tilrettelægges fleksibelt i forhold til brugernes behov, og du/I er meget velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad I har brug for i netop jeres situation.

Jeg afholder foredrag og kurser i hele landet.

 

 Professionelle/fagfolk, forældre, frivillige eller studerende?

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer

Book et Foredrag