Socialkonsulent Ahmet Demir

Tilbyder følgende ydelser

Foredrag & kurser

Foredrag og Kurser
Foredrag og Kurser

Min viden og erfaring som socialkonsulent efterspørges som led i kompetenceudvikling i arbejdet med udsatte grupper og etniske minoriteter.

Konfliktmægling

Ægteskab
Ægteskab

Når parter i en konflikt mødes, kan jeg som specialkonsulent være tovholder i processen, hvor parterne selv arbejder sig frem til en løsning.

Konsulentbistand til kommuner

MoMA Jen, Charlotte, & more. Konsulentbistand til kommuner 3

Kommuner bruger mig som socialkonsulent i forbindelse med voldelige unge, tvangsægteskaber, familiekonflikter og vanskeligt forældresamarbejde.

Mentor

Som mentor og socialkonsulent hjælper jeg blandt andet traumatiserede flygtninge til integration i samfundet og motiverer voksne, som skal i job

Supervision

Feb 1: A Very Modern Lecture. Supervision 3

Faggrupper som arbejder med udsatte unge, børn eller familier kan have gavn af supervision, for ikke at brænde ud, for at udvikle sig og se tingene i et nyt lys.

Terapi & rådgivning

I miss you... Terapi & rådgivning 1

Som socialkonsulent tilbyder jeg samtaler og rådgivning til alle uanset kulturel baggrund. Sammen finder vi løsninger ud fra jeres egne værdier og normer.

Professionel bestyelsespost

Ahmet Demir. Foredragsholder

Ahmet Demir. Foredragsholder

At jeres fond, institution, organisation og virksomhed kan trække på min mangeårige erfaring.

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for jer
Hjem Introduktion til mine ydelser