Konfliktmægling i familier

Konflikter kan tappe forældre for energi og skabe uholdbare forhold i familien, Jeg giver værktøjer til konstruktiv konfliktløsning i familier.

Støtte til unge og deres familier ved intern voldelig kommunikation

Det kan være svært for nogle forældre og unge selv at skabe en dagligdag i familien uden voldsomme og destruktive konflikter mellem unge, forældre og søskende.
Familierne mangler bl.a. værktøjer til at løse f.eks. kultur- og generationskonflikter på en konstruktiv og udviklende måde, og kommunikationen kan have udviklet sig til at blive voldelig.
Langvarige konflikter kan have indflydelse på, at de unge mister interessen for skolen og søger andre ungdomsmiljøer, som har negativ indflydelse på den unges trivsel og adfærd.

Jeg har gode erfaringer med at få de unge til at fungere i familien ved denne type problemer, idet jeg går ind med utraditionel, opsøgende og vedholdende familierådgivning og konfliktmægling, der møder familiens medlemmer netop der, hvor de er.

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer