Jeg ønsker en illustration med en eller flere aggressive/vrede børn og unge. De har tidligere haft negative oplevelser med fagfolk, så når de møder en, der rækker dem en hjælpende hånd, har de svært ved at tro på, at den ny fagperson og deres institution kan hjælpe dem.

Jeg ønsker, at illustrationen består af

  1. En gruppe vrede og aggressive børn og unge med tunge rygsække møder en faggruppe ved en institution. Faggruppen rækker dem en hjælpende hånd, men de unge vender ryggen til, fordi deres tidligere oplevelser med fagfolk og institutioner har været negative

 

 

 

2. Trods modstanden fortsætter faggruppen dialogen og rækker stadig en hjælpende hånd. Det lykkes at få de unge til at vende sig og tage imod faggruppens hænder. Fagfolkene ønsker, at de unge bliver en del af deres institution . Med klare pædagogiske mål, værdier og metoder lykkes det fagfolkene og deres institution at få de vrede, aggressive unge til at acceptere hjælpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. De vrede/aggressive børn og unge bliver med støtte fra fagfolkene en del af det sociale fællesskab i institutionen.

 

 

 

 

4. De vrede/aggressive børn og unge virker glade sammen med de andre børn og unge. Alle står sammen med fagfolkene og vinker mod den store verden. De udstråler glæde og selvsikkerhed sammen med fagfolkene, der fastholder støtten i institutionen og gør dem klar til samfundet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mine ydelser

Som konsulent, familiebehandler, konfliktmægler, supervisor og foredragsholder samarbejder jeg med jer med udgangspunkt i den konkrete sag.

Se mere under mine ydelser