Hvis du leder efter en inspirerende, interessant, livlig foredragsholder til at holde oplæg for fx pædagoger, lærere, socialrådgivere, studerende, frivillige eller faglige organisationer på fx en temadag eller generalforsamling, er du velkommen til at kontakte mig. I dialog med jer vil jeg tilrette et foredrag, der tager udgangspunkt i jeres behov.

Nyt til jer, der er interesserede i mine foredrag. Efter mange år har jeg udviklet mine foredrag med et kunstnerisk udtryk, idet kunstneren Niels Poulsen har illustreret mine budskaber med meningsgivende tegninger, der medvirker til at gøre komplicerede faglige emner mere konkrete og jordnære. Jeg håber, disse professionelle, kunstneriske illustrationer vækker genkendelse hos nogen af jer, der til dagligt arbejder med familier, børn og unge, og at I kan bruge illustrationerne som inspiration.

Foredrag: Samarbejde med familier fra etniske minoriteter
Foredrag: Samarbejde med familier fra etniske minoriteter

Disposition

Via professionelle, kunstneriske illustrationer får du indblik i bl.a. etniske grupper og styrket samarbejde, og foredraget tager udgangspunkt i jeres behov og daglige udfordringer. Følgende kunne være temaer i foredraget, men jeres behov og forventninger bestemmer dispositionen:

  • Etniske gruppers møde med pædagogisk personale, institutioner, uddannelsessteder og frivillige medarbejdere.
  • Gruppen rejser med deres tunge rygsække.
  • Gruppen drømmer om at rejse til Danmark.
  • Gruppens håbløse tilstand i Danmark.
  • Pædagogisk personales samarbejde med familien.
  • Hvilke værdier danner grundlag for at støtte familier og deres børn?
  • Samarbejdets byggesten.
  • Familien og deres børn samarbejder med pædagogiske institutioner, hvilket kan være med til, at det lykkes for dem at blive inkluderet i samfundet.

Foredragsstil

Helt fra starten inddrager jeg deltagerne og går i dialog med dem. Jeg er livlig, humoristisk og udfordrer deltagerne. Jeg er jordnær og illustrerer faglige budskaber med kunstneriske illustrationer. Ikke mindst bruger jeg konkrete cases fra virkeligheden.

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Kontakt mig Book et foredrag
Hjem Introduktion til mine ydelser Foredrag og kurser Foredrag: Samarbejde med familier fra etniske minoritete