Jeg ønsker god jul og godt nytår

Tak til hver enkelt, med hvem jeg har samarbejdet i 2019. I skal vide, at samarbejdet med jer har været personligt og fagligt inspirerende.

Tak til hver enkelt, med hvem jeg har samarbejdet i 2019. I skal vide, at samarbejdet med jer har været personligt og fagligt inspirerende. I fællesskab kan vi udrette noget for de familier, børn og unge, som har brug for vores støtte og arbejde for at skabe bedre livsvilkår for dem.

Godt nytår

Godt nytår
Fotos af cottonbro fra Pexels

Jeg ønsker god jul og godt nytår til alle, der har samarbejdet med mig eller aktivt fulgt mig på sociale medier med min blog og mine artikler. Jeg glæder mig til fortsat at bidrage til bedre vilkår for svage samfundsborgere og deres inklusion i samfundet.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!


Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer
About the Author

Ahmet Demir

Jeg har 30 års erfaring med udsatte børn, unge og familier og særligt kendskab til etniske minoriteter. Mine ydelser er rettet mod, kommuner, skoler og institutioner, privatpersoner. Jeg tilbyder terapi, konflikthåndtering, konsulentbistand, supervision, mentorordninger, foredrag og kurser skræddersyet alt efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *