Jeg er efterhånden træt af den debat omkring de muslimske kvinders tørklæde og hallal kødet. Jeg mener ikke, det kan være rigtigt, at man formindsker indvandrernes rettigheder. Jeg undrer mig meget at hvorfor tørklædet og hallalkødet skal spille sådan en stor rolle, og hvorfor man forbyder de to ritualer, når individer i Danmark har deres frihed og deres måde at klæde sig på og spise.

Jeg tager bare udgangspunkt i tørklædet, som er blevet en kæmpediskussion i medierne. Det er da fuldstændig åndsvagt, at man gør et stykke stoftil et kæmpe problem, det er vigtigt at vide, at vi alle er mennesker og har vores frihed til at klæde os på. Jeg mener, det er dybt forkert, at en dygtig muslimsk kvinde med kvalifikationer og som kan det danske sprog bliver udelukketbare på grund af et stof, nu må det stoppe !!

Forsætter vi med de holdninger omkring tørklædet, jamen venner så tager det hundrede år, før de muslimske kvinderbliver integreret i det danske samfund. Hvis kvinderne tager deres tørklæde af, vil de have meget lidt respekt overfor det danske samfund, og de vil også føle sig meget usikre ogved ikke rigtig, hvor de står i det danske samfund. Det er vigtigt at vide, at tørklædet er et ritual for de muslimske kvinder, jeg generaliserer ikke, jeg mener de fleste muslimske kvinder.

Det er også relevant et vide, man kan ikke bare bliver hundrede procent dansk via at smide tørklædet. De muslimske kvinde har stadigvæk sine egne rødder og ritualer. Virksomhederne bekymrer sig, hvis de ansætter en muslimsk kvinde med tørklæde, virksomhedens frygter, at de ville miste kunder, dette er min egen fortolkning, virksomhederne siger ikke direkte at de frygter tab af kunder, de bruger formuleringen “vi har vores bestemte uniform”.

Deter dybt forkert, hvis de har den holdning. Jeg mener ikke, at der mange danskere, der vil vende ryggen til og gå den anden vej, hvis de bliver betjent af en muslimsk kvinde medtørklæde. Jeg synes, det er vigtigt, at vi åbner muligheder for de muslimske kvinder, som er i gang med en uddannelse, for på den måde vil den unge kvinde/pige følesig mere selvsikker og integreret i det danske samfund, VI HAR BRUG FOR DEM!!!!!.

Og nu en ny problematik, som også har været i medierne herpå det sidste. Problematikken foregår i Brøndby kommune, hvor man forbyder indvandrerbørnene hallalkød. Ideen kommerfra en socialdemokrat, som jeg ikke kan forstå. Socialdemokraten er borgermesteren Kjeld Rasmussen. Det, derfik mig til at fatte kuglepennen var, at Kjeld Rasmussen mente ikke, at indvandrerbørnene blev integrerede ved atspise hallalkød, han mente, at de skulle smage noget danskmad som fx en frikadelle.

Jamen, så spørger jeg mig selv, hvor har individet sine rettigheder. Jeg vurderer dette her,som om at hvis den unge muslimske dreng tager en bid af den lune frikadelle, jamen, så er han bare integreret !! Jeg mener, det er fint, at man forsøger at få flere indvandrerbørn i børnehaverne, så de lærer det danskesprog helt fra starten og bliver bedre i stand til at klare sig i det danske samfund. Jeg mener, at det er fuldstændigtunderligt at sætte en integrationsproces i gang, når vi alligevel forbyder hallalkød, det er jo ren tidsspilde og rettigheds krænkede.

Hallalkødet er en del af integrationen, det er vigtigt, at vi lader de muslimske børn spise hallalkødet, på den måde ville det blive lettere for dem at blive integreret. Forforbyder vi det, jamen, så få vi bare ikke mange invandrerbørn i institutionerne. Hvis børnene ikke kommer iinstitutionerne, så har de meget svært ved at begå sig idet danske samfund, fordi de ikke kender samfundet og ikkekan det danske sprog.

Det ville da klart være sundere, hvis Kjeld Rasmussen forbød salmonellakyllinger eller hormonbøffer, det ville da være en ide som Københavns kommune kunne overveje.

Jeg advarer kraftigt! Forsætter vi på den måde med at behandle folk på, jamen, så tager det lang tid, før de bliver integreret, jeg mener vi skal til at ændre vores holdninger og fordomme. Jeg synes virkelig, at vi krænker indvandrernes rettigheder i denne situation med tørklædetog hallalkødet. Brøndbys borgermester Kjeld Rasmussens ide omkring hallalkødet ville nok få de konsekvenser, at nogleindvandrerfamilier ville trække deres børn ud afbørnehaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X