Jeg skriver dette debat indlæg på grund Dansk Folkepartis menneskesyn. Jeg mener virkelig, at DF`smenneskesyn er noget af det værste og frygteligste jeg nogensinde har hørt. Hvordan ville partiet sende indvandrerfamilierne hjem, jamen det, er da den mest udemokratiske løsning.

De skal i stedet for bruge flere ressourcer på at integrere etniske familier. Deres forslag passer ikke til det danske demokrati, men tværtimod krænker DF dansk demokrati ved at komme med de tåbelige forslag, som overhovedet ikke kan blive gennemført. I øvrigt er forslaget også imod menneskerettigheds konventionen.

Jeg mener ikke, partiet skal kalde sig et demokratisk parti,for det opfatter jeg som en stor manipulation af den danske befolkning. Dansk Folkeparti skaber et stort fremmedhad til indvandrere i Danmark, DF er gode til at lade folk blive manipuleret, siden de får så mange stemmer, men jeg har svært ved at betragte partiet som et seriøst parti, hvis de kun insisterer på, at Danmark bruger for mange penge på integrationsydelser og de finder konstant negative episoder omkring indvandrere, og bruger indvandrere, debatten til at tiltrække stemmer.

Hvor nuanceret er partiet, spørger jeg mig selv? Nej, nuanceret er partiet ikke, men at overdrive det kan partiet udmærket godt!!! Ved, at sige kriminaliteten er meget høj blandt indvandrere og udlændingene i Danmark koster milliarder af penge. Jeg kan udmærket godt forstå statsministerens udtalelser og kritik til Dansk FolkeParti og staministerens udtalelse om at lukke døren DF at komme i forhandlinger, for det mener jeg er farligt, hvis DF parti kommer med til nogle forhandlinger,for så ender vi ligesom i Schweiz og Østrig, hvor de nationalistiske kræfter er begyndt, at få indflydelse.

Hvor seriøst er partiet, når Mogens Camre i Jyllands posten for et stykke tid siden fyrer et tilfældigt tal af omkringkriminaliteten blandt unge indvandrere og disse tal stemmer ikke overens med Pia Kjærsgårds tal, det er en stor misforståelse.

DF lukker fuldstændig døren for integrationen, og kommer med overfladiske og lette løsninger. Det er så populistisk som det kan være!! Dansk Folkeparti er en stor barriere for at indvandrere og danskere kan leve sammen, for hvis DF kommer med deres overdrevne tal om kriminalitet blandt indvandrere og andre negative synspunkter omkring indvandrere, mener jeg ,at danskere og især de ældre vil frygte udlændinge i Danmarkog komme med fordomme.

Dansk Folkeparti skal ikke gøre sig stuerene ved at sige at de ikke er enige med Glistrups ideer,for i mine øjne opfatter jeg deres politik, som den Glistrup kører på i øjeblikket. Uanset om der er gode indvandrere og højt uddannede, ser DF ikke positivt på det , for detvil nemlig ikke tiltrække stemmer, nej kun det negative!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X