Dette oplæg er ment som en tak til en mand med hjertet på rette sted – Ahmet Demir!

I forbindelse med min uddannelse til pædagog, blev jeg bekendt med Ahmet Demir, hans arbejde, og hans synspunkter.

på baggrund af dette inspirerende oplæg, kontaktede jeg og min studiekammerat Ahmet, i forbindelse med, at vi skulle skrive bachelorprojekt.

Allerede ved første opkald var det synligt, at mærke at vi havde at gøre med en mand med et kæmpe engegement, overskud og åbenhed. vi fik aftalt et møde med det samme.

Til mødet blev jeg utroligt inspireret af  Ahmets personlighed, faglige kompetencer og ressourcesyn. Ahmet havde tænkt på alt. der var te, og kaffe, og man følte sig helt velkommen. Det der blev endnu mere tydeligt er, at når Ahmet siger ja til at vejlede/hjælpe, så gør han det hele vejen igennem, og med et sådan nærvær og opmærksomhed jeg meget sjældent har oplevet.

Ahmets er en ildsjæl og man kan tydeligt mærke at han brænder for sit arbejde, og for de mennesker han indgår i relationer med på forskellig vis.
Ahmet har været hjælpsom under hele vores skriveproces, og har inspireret os meget, i forhold til vores egen praksis.

Ahmets hjælpsomhed blev dog igen tydelig, da jeg natten inden bachelor-eksamen gik helt i panik, og MIDT om natten tilbød Ahmet at vi kunne tale sammen, så jeg kunne falde til ro!  JEG har ALDRIG i mit liv oplevet et menneske som Ahmet, som på den måde giver af sig selv og anerkender et andet menneske.

Han lyttede og udviste empati, men også overskud til at berolige mig!

Dagen efter gik jeg til eksamen og scorede et 12-tal-  hvilket jeg mener jeg kan takke Ahmet for.

SÅ tusin tak til dig Ahmet! du er virkelig en mand med hjertet på rette sted!

og jeg kan sige, at jeg varmt kan anbefale Ahmet som vejleder og til supervision! sikke et menneske!

MVH Nelli

2 tanker om “

En mand med hjertet på rette sted

Ahmets er en ildsjæl og man kan tydeligt mærke at han brænder for sit arbejde, og for de mennesker han indgår i relationer med på forskellig vis. Ahmet har været hjælpsom under hele vores skriveproces, og har inspireret os meget, i forhold til vores egen praksis.:

  1. Ahmet Demir siger:

    Hej Nelli
    Jeg vil starte med at sige tak for din utroligt flotte tilbagemelding. Hvis jeg sagde, jeg ikke blev berørt af den, ville det ikke passe. Dine ord får mig endnu en gang til at tænke på den måde, vi møder hinanden og fx viser fleksibilitet ved at række en hånd ud til mennesker i nød. Her tænker jeg på, at du var stresset, inden du skulle til eksamen, men jeg bliver glad, når jeg læser i din tilbagemelding, at min støtte har givet dig ro. Hvis andre har brug for min ekspertise, vil jeg også i dag støtte inden for mine rammer og muligheder.
    Det er interessant for mig at se, at både du og din medstuderende brændte for jeres opgave. I er seriøse og ambitiøse, og ikke mindst jeres pædagogiske værdier og menneskesyn får mig til at støtte jer helhjertet, når I har brug for min ekspertise.
    Held og lykke med dit fremtidige arbejde som pædagog. Jeg er sikker på, at du med dine personlige og faglige kompetencer vil bidrage til det pædagogiske arbejde.

  2. Nelli siger:

    Endnu engang vil jeg bare rose dig Ahmet, fordi du endnu engang har vist dig som en god støtte for mig, i en anden situation!
    det har betydet meget for mig, og jeg tænker særligt på dine ord, at jeg skal lytte til min tvivl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X