Mine samarbejdspartnere og læsere undrer sig muligvis over, at jeg ikke har været på banen, men jeg har lyst til at dele med jer, at jeg er i sorg.

Jeg sørger over min kære svigerdatter og mit barnebarn, som den 3. juli blev spist af trafikulven i Tyrkiet. De var på vej på ferie i Antalya, men en fuld bilist kørte med høj hastighed ind i min søns bil, og det kostede min kære svigerdatter og mit barnebarn livet.

Tabet og sorgen har lammet mig og min familie. Vi er i chok over, at trafikulven kan tage vores kære fra os i så ung en alder.

Min kære svigerdatter hed Sevgi, hvilket betyder kærlighed. Hun var et unikt menneske på alle måder og mødte sin mand, familie og medmennesker med åbenhed, kærlighed og stort hjerte. Hun udviste stor kærlighed til sine medmennesker og havde en ubeskrevet unik side, som jeg vil skrive om senere i mit sorgarbejde.

I den tid vi har kendt hinanden, lærte min kære svigerdatter mig, hvad det vil det sige at holde af en pige. Selv har jeg ingen døtre, men to sønner. Via sit møde med min søn lærte min kære svigerdatter mig at holde af piger, og hun blev en del af min familie. Med sin død har hun også lært mig om tab og sorg. Jeg har lært, at sorg og tab har en ubeskrivelig betydning for min egen udvikling og ikke mindst mit professionelle arbejde. Det giver stor styrke at mærke tab og sorg på egen krop, men jeg sørger og græder over min kære svigerdatter.

Mit kære barnebarn hed Rodi, hvilket kan oversættes til goddag. Han blev kun 18 måneder. Min kære svigerdatter og søn skabte sammen dette efter min mening enestående barnebarn. Han var smuk som sit navn og var elsket og afholdt i hele familien og netværket. Tabet af ham og hans mor får mit hjerte til at bløde, som det vil gøre resten af mit liv. Jeg vil altid huske dem for deres medmenneskelighed og unikke egenskaber.

Læse om Det er smertefuld

Læse om Smerte er menneskets styrke

9 tanker om “

Mit hjerte bløder!

Mine samarbejdspartnere og læsere undrer sig muligvis over, at jeg ikke har været på banen, men jeg har lyst til at dele med jer, at jeg er i sorg.:

 1. Erdem demir siger:

  Mekanlari cennet olsun.

  “Allah bütün sevdiklerine kavuştursun ” (citat)

  Allah bütün kulları için Dünyayı yaratmış, kulların birbirilerini buluşması için ve sevmesi için.
  Allah bizim için Cenneti yaratmış, kulların ömür boyu sevgi ve huzur icinde, sevdiklerimizle beraber olmak için.

  Görüşmek üzere elveda.

 2. Özgür Sertdemir siger:

  Kære Ahmet

  Jeg vil på vegne af min familie kondolere endnu engang for Jer samt familien til de pårørende.
  Vi er ligesom mange stadig i chok og kan ikke acceptere denne tragedie er sket.
  Jeg ville ønske at kunne give noget af mig selv, hvis det kunne lindre sorgen.

  Vi elsker Jer.

  Med venlig hilsen
  Özgür Sertdemir

 3. Runa siger:

  Kære Ahmet (min kære bror) samt familie..
  Er dybt chokeret over det jeg læser lige nu,vi tænker på dig og din familie..Du var der for mig da jeg stod midt i min store sorg , og i skal vide at vi er der for jer..

  Kondolancer fra os.. Runa & Brian

 4. maria seherezada hansen siger:

  Kære Ahmed
  Hermed kondolere jeg dig og din familie samt din svigerdatterens familie.Håber på alt godt fremover.
  med venlig hilsen
  maria seherezada hansen

 5. Babar siger:

  Kære Ahmet.

  Jeg skriver dette med fuld respekt for din og jeres blødende hjerter. Min forestillingsevne kan ikke nærme sig jeres følelser af savn og sorg.

  Dem af os, der arbejder med “Alkoholulven” til dagligt, bliver sjældent overrasket over de enorme tab, forårsaget af fuldskab, men bliver altid dybt berørt.

  Må du og din familie få sindsro til at acceptere det skete.

  Kærlige hilsner
  Babar

 6. Jannia siger:

  Kære søde Ahmed
  1000 tanker til jer. 2 stjerner er tændt på himlen som altid vil lyse på jer.
  Lad lyset komme ind i jeres hjerter.
  R.i.P.

  Jeg kondolere.

  Jannie

 7. Ahmet Demir siger:

  Hej Jannie
  Tak for din kondolencehilsen og din tanke om, at vi skal tænde to stjerner på himlen, så de altid vil lyse for os.
  Ja, mine elskede Sevgi og Rodi var to stjerner i mit liv. Deres eksistens havde en ubeskrivelig betydning for mig og andre familiemedlemmer. De vil altid være i vores hjerter som betydningsfulde personligheder. Deres korte tid i live og vores fælles oplevelser med dem vil altid blive mindet, og de vil altid blive husket som unikke personligheder, som vi savner i vores verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X