Tab og sorg er en del af vores liv. Jeg ved med mig selv, at lige nu bløder mit hjerte over tabet af min kære svigerdatter og barnebarn, men jeg vil takke hver enkelt af jer for hver eneste af jeres kondolerende mail og jeres betydningsfulde ord, der for en stund letter mit blødende hjerte, selv om I ikke fysisk står over for mig. Hver eneste af jeres ord får mit hjerte til at føle jeres nærvær. Det takker jeg for mange gange, og i denne sammenhæng vil jeg sige, at hvis nogen af jer har tid og lyst, er de velkomne til at kontakte mig.

Ja, det viser igen og igen for mig, at vi mennesker har betydning for hinanden. Jeres ord og omsorg for mig og min familie bekræfter endnu engang for mig, at I er betydningsfulde mennesker, og jeres ord letter for en kort stund smerten i mit og vores hjerte.

Jeg ville ønske, jeg kunne skrive til hver enkelt af jer, men jeg håber, at I tilgiver mig denne fælles tak til jer alle.

Læse om  Mit hjerte bløder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X