Hvis du/I har behov for viden om emner bl.a. inden for børn, unge, familier, etniske minoriteters inklusion, forebyggelse af kriminalitet og radikalisering og styrkelse af forældresamarbejde kan du/I kontakte mig for at høre, hvad jeg kan tilbyde.

Foredrag
Foredrag

Som foredragsholder gør jeg meget ud af følgende:

  • At jeg i dialog med arrangøren finder frem til behov og forventninger.
  • At jeg ud fra behov og forventninger udarbejder et udkast til disposition, som arrangøren godkender.
  • At vi afstemmer vores forventninger

Hvis foredraget holdes for en mindre gruppe med fx 10-20 deltagere, lægger jeg vægt på følgende:

  • Deltagerne og hvad der optager dem i dagligdagen.
  • Dialog, hvor jeg udfordrer deltagerne og bringer deres egne tanker og erfaringer i spil, så andre kan lade sig inspirere.

Ved mere end 50 deltagere

  • Jeg starter med den aftalte disposition, men giver deltagerne mulighed for at afbryde mig for at stille spørgsmål.
  • Selv ved mange deltagere giver jeg plads til dialog med mig.

Min foredragsstil

Jeg er kendt for at provokere samt være livlig og humoristisk. Mit faglige budskab er konkret, jordnært og anviser handling til, hvad deltagerne kan gøre i forhold til deres udfordringer.

Ahmet Demir. Foredragsholder
Ahmet Demir. Foredragsholder

Jeg er en erfaren foredragsholder, som kender til familier, børn, unge, pædagogiske institutioner og myndigheder. Jeg bruger metoder og cases for at illustrere mit faglige budskab, så deltagerne ikke er i tvivl om mit budskab i forhold til deres behov.

Mine foredrag bygger på 30 års erfaring, hvor jeg kombinerer teori og praktik. Jeg holder foredrag for blandt andet faggrupper, studerende, offentlige institutioner og humanitære organisationer som Red Barnet, Blå Kors og Dansk Flygtningehjælp.

Her er der en oversigt over mine foredrag. Hvis du/I har behov for et foredrag, der ikke er på min liste, kan jeg kontaktes med henblik på at udarbejde et foredrag, der matcher lige netop jeres behov.

Foredrag og kurser

Referencer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X