Tak for din interesse for min side.

Jeg håber, disse spørgsmål kan hjælpe dig. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig enten per mail eller telefonisk.

Hvilket sprog skal vi tale med vores børn?

Det er op til jer forældre at vælge, om I vil tale med jeres barn på jeres modersmål eller på dansk, men erfaringer viser, at hvis barnet lærer og behersker sit modersmål, vil det være nemmere for barnet at lære dansk.

school friends
woodleywonderworksModersmål

Læs min artikel om

Modersmåle

 

Jeg er bange for, at der er noget alvorligt med mit barn

En del forældre oplever, at der sker noget med deres børn, fx at de ikke vil gå i skole, isolerer sig fra omverdenen og deres jævnaldrende osv.

Long day
Georgie Pauwels Bange

Du skal ikke gå i panik, men tag dine observationer og oplevelser omkring dit barn alvorligt. Mit råd er, at du skal fortælle om din bekymring til din partner og de fagfolk, der er omkring dit barn, fx pædagoger og lærere.

Hvis andre voksne kan genkende din bekymring, har du god grund til fx at henvende dig til skolepsykologen, din egen læge eller din rådgiver hos din kommunes børn og familie-afdeling. De vil kunne hjælpe dig med kvalificeret rådgivning.

Inspiration

Jeg forstår ikke min teenager

Mange forældre oplever, at de har svært ved at forstå deres børn i teenagealderen. Især opstår der konflikter på grund af deres reaktioner og relationerne mellem forældre og teenager.

Både psykologisk og fysiologisk sker der meget, når man bliver teenager. Blandt andet derfor reagerer de, som de gør. Her forventes forældre og andre voksne at kunne rumme dem.

I stedet for at skælde dem ud, skal man hellere være der for dem.

Inspiration

Artikel link

Kan terapi løse problemerne i mit parforhold?

Kan terapi løse problemerne i mit parforhold?

My happy family - Eduard,Me,Biba,Bernadeta Paula, Henrij Paul and GREGOR PETER
Rolands Lakis Par- eller individuel terapi

Terapi alene kan ikke løse jeres problemer.

Først skal I som par finde ud af, om I vil leve sammen, og I skal indrømme, at der er udfordringer i jeres forhold.

Derefter skal I beslutte jer for enten par- eller individuel terapi.

My happy family – Eduard,Me,Biba,Bernadeta Paula, Henrij Paul and GREGOR PETER
Rolands Lakis Par- eller individuel terapi
Det er meget væsentligt, at du/I er indstillet på, at I enkeltvis eller sammen erkender jeres fælles udfordringer og er villige til at se på dem og på jer selv.

Hvis I møder mig med den erkendelse, vil terapien og jeres samarbejde med mig kunne få dig/jer til at reflektere over jeres handlinger og finde frem til, hvad der skal til for at løse problemerne, og ikke mindst finde en mening med jeres samliv.

Inspiration

Artikel link.

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for jer