Januar, 2017

25jan15:3016:30Social kontrol og æresrelaterede konflikter føres til anerkendelse af unges valg!Hvad der kræves af forvaltningen og de medarbejdere, der arbejder med familier og grupper, der udøver social kontrol og har æresrelaterede konflikter.

Vi bestemmer selv

Event detaljer

Følgende er dispositionen for mit oplæg for Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning og deres ekspertgruppe til forebyggelse af social kontrol.

 I mit oplæg giver jeg mine bud på

  • Den sociale kontrols mekanismer og konsekvenser for den enkelte og resten af familien.
  • Hvordan man kan forebygge social kontrol og æresrelaterede konflikter hos familien og dens netværk og få familien og netværket til at respektere den enkeltes rettigheder.
  • Hvad der kræves af forvaltningen og de medarbejdere, der arbejder med familier og grupper, der udøver social kontrol og har æresrelaterede konflikter.
Socialkontor
Socialkontor
Foto:Ulrike Mai

Disposition

  • Er der social kontrol i alle familier med etnisk minoritetsbaggrund?
  • Hvilke forhold kan få familie og netværk til at udøve social kontrol og skabe æresrelaterede konflikter?
  • Hvordan myndighederne, familien og jeg i fællesskab arbejder på at erstatte social kontrol og æresrelaterede konflikter med social ansvarlighed. Her kommer jeg med konkrete cases og inspiration/ anbefalinger til ekspertgruppen. Kilden er bl.a. bogen, som I kan læse om i det følgende link https://ahmetdemir.dk/presse/publikationer/hjertet-pa-rette-sted/¨.

 

Oplæggets form

Dialog med ekspertgruppen til forebyggelse af social kontrol.

Kort at give mine bud på temaer og lade ekspertgruppen komme til orde og spørge ind til mine erfaringer med social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Mere

Tid

(Onsdag) 15:30 - 16:30

Sted

Bernstorffsgade 21

1577 København V

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X