Marts, 2014

08mar10:0012:00Pædagogik

Event detaljer

Oplæg for  +18-ambassadører. Det er unge mellem 18 og 25 år, der arbejder frivilligt i klubben, og som har brug for basale, pædagogiske kommunikationsfærdigheder. Jeg har sammen med klublederen planlagt tre oplæg for  +18-ambassadører og klubmedarbejdere.

Præsentation og afdækning af gruppens ønsker og behov

Børn og unge:

  • Opdragelse.
  • Pædagogik.
  • Problemer.
  • Behov.
  • Forventninger til + 18-ambassadørerne.

Oplægsform. Det er et kort teoretisk oplæg med efterfølgende dialog med deltagerne og fokus på det, der optager  +18-ambassadørerne og de øvrige deltagere.

Foredrag med fokus på faglig udvikling og refleksion i håbet om at skabe bedre vilkår for udsatte familier, børn og unge.

Emnerne for mine foredrag stammer fra mine erfaringer med pædagogisk, terapeutisk, kulturelt og inkluderende arbejde med udsatte grupper. Foredragene bygger på virkeligheden kombineret med solid teoretisk viden. Min livlige foredragsstil vil inspirere jer med nye input i forhold til fx børn, unge, familier, organisationer, værdier, visioner, udvikling og integration af udsatte familier.

Foredrag for dig/jer

Sammen med jer tilretter jeg foredragets indhold, så I får stof til refleksion i forhold til jeres daglige arbejde. Foredragsholder

Min foredragsstil

Livlig, aktiv dialog med deltagerne, fokus på deltagernes interesser og de temaer, som optager dem. Jeg er provokerende, humoristisk og tankevækkende.

Nogle af mine foredrag

Etniske forældres samarbejde med skole

Forebyggelse af kriminalitet i socialt boligbyggeri

Fysisk og psykisk vold mod børn

Inklusion af udsatte børn og unge i skolen

Ligheder mellem danske og etniske grupper med muslimsk baggrund

Opdragelsesforskelle mellem danske og etniske børn  

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Mere

Tid

(Lørdag) 10:00 - 12:00

Sted

København

Rådmandsgade 43, 1. sal

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X