Tak for 2020, som vi alle vil kunne huske for coronaepidemien, der på alle måder påvirker vores liv, fx med arbejdsløshed, ensomhed og isolation. I mit daglige arbejde viser de forskellige fagfolk omkring familier, børn og unge hele vejen igennem stort engagement og ansvar for fællesskabet, selv om epidemien var og er en trussel for mange af os.

God jul
God jul
Kilde: Billede af Noupload fra Pixabay

Det har på godt og ondt været et år, hvor jeg sammen med nødberedskabet har været og stadig er ude for at række en hjælpende hånd til dem, der har brug for det.

Jeg tror, at alle myndigheder omkring familier, børn og unge arbejder sammen og støtter familierne og hinanden. I akutte situationer under krisen er jeg og mange andre myndigheder rykket ud til familier, der har haft brug for professionel hjælp.

Selv om coronaepidemien stadig er en trussel for os alle og har påvirket vores liv og økonomi, er jeg optimist. Ved alle at udvise ansvar kommer vi godt gennem krisen.

Jeg takker hver enkelt familie og alle fagfolk, jeg har samarbejdet med, og ønsker god jul og godt nytår. Vi håber alle på et bedre 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X