Ahmets foredragsstil var meget ligefrem og tydelig

Jeg blev kontaktet meget hurtigt af Ahmet efter min henvendelse. Der gik kun en times tid.

Der var en tydelig kommunikation og Ahmet var meget interesseret, i at vide hvem vi var og hvilken målgruppe vi arbejder sammen med.

Foredrag

Foredrag for sagsbehandlere, mentorer og lærere

Vores forventninger blev indfriet og Ahmet har holdt hvad han lovede. Der var en rigtig god dialog med Ahmet. Det var meget tydeligt, at han forventede at vi skulle være livlige i vores deltagelse på dagen.

Ahmets foredragsstil var meget ligefrem og tydelig. Han brugte en del humor, hvilket også var godt.

Deltagerne synes oplægget fra Ahmet var godt og vedkommende. Det var især godt med de mange eksempler. Den berøringsangst de fleste af os kom med inden temadagen, fik Ahmet aflivet. Ahmet gjorde os det klart, at vi skal være tydelige med vores budskab, over for forældrene vi samarbejder med, og at vi skal turde stå ved vores faglighed.

Vi skal tage vores faguniform på, dette var godt at få tydeliggjort. Vi skal sige meget tydeligt til forældrene, hvad vi ved noget om og hvad vi kan hjælpe dem og deres barn med.

Ahmet sagde, at vi i vores samarbejde med familierne, skal fjerne fokus fra familiernes kultur og religion og at det ikke er det det handler om. Det der er vigtigt i arbejdet med familierne, er den konkrete opgave med deres barn, det er der fokus skal ligge.

Deltagerne synes oplægget fra Ahmet var godt og vedkommende

Deltagerne synes oplægget fra Ahmet var godt og vedkommende

Ahmet sagde også, at vi skal afstemme forventninger med forældrene, for at undgå misforståelser og ligeledes være tydelig i, hvad vores opgave er sammen med dem og deres barn. Ahmet talte også om, at det er vigtigt at vi afstemmer/fornemmer kemi med familien, hvilket var godt at blive mindet om.

Det var godt at Ahmet var både alvorlig og sjov. Ahmet gave os ”lektier” for, hvilket var godt tænkt. Det ville have været en god ide, at få dem skrevet op på en tavle, så det var blevet mere tydeligt, hvad vi især skulle huske.

Børneterapien Odense kommune.

Dorte Ebbesen Pallesen ergoterapeut.

 

Share Button
Ahmets foredragsstil var meget ligefrem og tydelig

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer