På det lokale diskotek, er der fest for unge under 18 år. I løbet aftenen kom en ung dansk dreng hen til mig og sagde, at der var kommet en etnisk dreng hen til ham, mens han dansede og havde truet ham til at give den etniske dreng penge.

Den danske dreng fortalte: “Jeg havde ikke nogen penge på mig, men mens jeg dansede, opdagede jeg, at mit armbåndsur var væk”. Jeg spurgte drengen, om han kendte den etniske dreng, og han svarede “ja”.

Jeg bad ham om at sidde ved siden af mig ved udgangsdøren, når festen sluttede, så han kunne udpege den etniske dreng. Det lykkedes for drengen at udpege den rette person. Jeg fik fat på den etniske dreng og spurgte ham om uret.

Den etniske dreng svarede: “Hvad tror du? Tror du jeg er en tyveknægt?”. Jeg sagde højt, at hvis han ikke gav mig uret nu, ville jeg se i hans lommer. Efter en lang dialog med den etniske dreng, kiggede jeg i hans lommer og fandt den danske drengs ur. Det her er et eksempel på, at den direkte måde overfor unge, kan være med til at minimere konflikter imellem dem.

 

Mine ydelser

Som konsulent, familiebehandler, konfliktmægler, supervisor og foredragsholder samarbejder jeg med jer med udgangspunkt i den konkrete sag.

Se mere under mine ydelser