Bragt i Dknyt (18/02/2008)

– Vigtigt, at eliten arbejder med de unge og familierne – specialtrænede socialarbejdere, som kan stå fast over for komplekse problemer blandt familie og unge, mener familierådgiver

– Især skal vi forebygge, at den yngre generation udvikler sig som deres brødre. Derfor skal vi gå direkte til kilden, dvs. forældrene. Vi skal sidde i deres stue og i fællesskab finde ud af, hvem der gør hvad. Der skal lægges helt konkrete planer, og planerne skal overholdes, siger familierådgiver Ahmed Dehmir i et debatindlæg om den aktuelle ballade med ildspåsættelser.

– Inden vi går til familien, skal politikere, forvaltninger, de enkelte pædagogiske institutioner og ikke mindst lokale erhvervsdrivende inddrages i løsningsmodellen, for der skal skabes en pakkeløsning til de unge. – Her er det vigtigt, at det er eliten, der arbejder med de unge og familierne ? det vil sige specialtrænede socialarbejdere, som formodes at kunne stå fast over for komplekse problemer blandt familie og unge, og som har erfaring med lignende tilbud til unge. Min egen erfaring med unge, der er kommet langt ud, er, at det kan lade sig gøre at få dem tilbage på rette vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X