Bragt i B.T.(08/05/2001)

Af Rushy Rashid

“Jeg forstår ikke, hvorfor myndighederne ikke skrider hårdere ind og prøver at redde dem, der stadig kan reddes.” Den gruppe, der er medløbere omkring de helt rådne fisk, syns jeg, vi skal samle op og give en chance. Den gruppe har brug for en håndsrækning til at komme tilbage på rette spor. “Solhaven” i Nordjylland er et godt sted.

Det virker som om, at “Blæksprutten” også er (et socialpædagogisk projekt ” utilpassede unge.”). Den gruppe unge, der står på grænsen til at blive kriminelle, har brug for folk som Ahmet Demir, som er leder af Blæksprutten. De har brug for faste rammer og en person, der gerne vil bruge tid og kræfter på dem og være mentor.

Jeg er helt enig med Ahmet Demir i , at en person, der laver noget kriminelt skal vide, at der er konsekvens af den handling. Han skal ikke pakkes ind i ” pizza – pædagogik”, hvor nogle søde pædagoger skal ae ham på kinden og sige, at de godt kan forstå, at han /hun er kriminel, for det må være hårdt ar være indvandrer. Sats nogle flere håndfaste ressourcer på at få dem på ret køl – en gang for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X