Individuel samtale for forældre

Mulighed for individuel samtale for forældre, der har deltaget ved to af mine oplæg

I dag skal jeg igen møde den forældregruppe, for hvem jeg har holdt to oplæg, bl.a. om familier, børn og unges behov og udvikling. Jeg var inde på, hvordan forældre kan tage sig af deres børns og unges udfordringer, og forældregruppen ønskede på baggrund af mine oplæg at have individuelle samtaler med mig om deres familier eller personlige temaer, som optager dem. Jeg vil med stor glæde møde disse forældre, idet jeg håber, jeg kan bidrage med min faglige ekspertise, så de kan bruge den i forhold til de temaer, vi tager op i de individuelle samtaler.

Event Type Categories

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer
About the Author

Ahmet Demir

Jeg har 30 års erfaring med udsatte børn, unge og familier og særligt kendskab til etniske minoriteter. Mine ydelser er rettet mod, kommuner, skoler og institutioner, privatpersoner. Jeg tilbyder terapi, konflikthåndtering, konsulentbistand, supervision, mentorordninger, foredrag og kurser skræddersyet alt efter behov.