Hvad skal jeg gøre for mine børn?

Følgende er min disposition for et samarbejde med Mimerskvarteret, hvor jeg skal holde oplæg for forældre fra etniske minoriteter med henblik på at inspirere og opkvalificere forældregruppen, så forældrene sammen med andre voksne kan sørge for, at deres børn og unge bliver en del af familien og samfundet.

Ahmet Demir. Foredragsholder

Ahmet Demir. Foredragsholder

Jeg vil med glæde svare på det, som optager forældrene, og få dem til at tage ansvar og samarbejde med andre for et bedre liv for deres børn.

Disposition

Hvad skal jeg gøre for mine børn?

Deltagerne bliver fra starten opfordret til at komme med emner, der optager dem, og ud fra disse emner vil jeg lave en disposition

  • Indledning med en case, dvs. et illustrativt billede fra virkeligheden.
  • Børns og unges behov og forventninger til forældrene.
  • Hvordan kan du som forælder støtte dine børn?
  • Er du et forbillede for dit barn?

 

Event Type Categories

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer
About the Author

Ahmet Demir

Jeg har 30 års erfaring med udsatte børn, unge og familier og særligt kendskab til etniske minoriteter. Mine ydelser er rettet mod, kommuner, skoler og institutioner, privatpersoner. Jeg tilbyder terapi, konflikthåndtering, konsulentbistand, supervision, mentorordninger, foredrag og kurser skræddersyet alt efter behov.