Oktober, 2014

18okt17:0020:00Etnisk barn og ung i DanmarkHvad der forventes af forældrene omkring støtte til deres børn, og hvordan de er med til at skabe bedre vilkår for deres børns socialisering i samfundet

Event detaljer

Den 18.10.2014 er jeg af Anatoliens Kvindeforening inviteret til Brøndby for at holde oplæg om, hvad det vil sige at være barn og ung i Danmark, hvad der forventes af forældrene omkring støtte til deres børn, og hvordan de er med til at skabe bedre vilkår for deres børns socialisering i samfundet.

Etniske forældre
Etniske forældre

Disposition for mit oplæg

  •  Hvor er familierne på vej hen?

Her kan man kort beskrive udviklingstendenser i tyrkiske og kurdiske familier. Hvilke faresignaler sender børn og unge til deres forældre, og opfanger forældrene disse signaler?

  • Lever du som forælder op til dit ansvar?

Hvad er forældres ansvar, og hvad skal der til for at leve op til dette ansvar?

  • Børns og unges behov.
  • Hvor oplever børn og unge dilemmaer mellem deres oprindelige og den danske kultur?
  • Hvordan støtter du dine børn?

Foredrag med fokus på faglig udvikling og refleksion i håbet om at skabe bedre vilkår for udsatte familier, børn og unge.

Emnerne for mine foredrag stammer fra mine erfaringer med pædagogisk, terapeutisk, kulturelt og inkluderende arbejde med udsatte grupper. Foredragene bygger på virkeligheden kombineret med solid teoretisk viden. Min livlige foredragsstil vil inspirere jer med nye input i forhold til fx børn, unge, familier, organisationer, værdier, visioner, udvikling og integration af udsatte familier.

Foredrag for dig/jer

Sammen med jer tilretter jeg foredragets indhold, så I får stof til refleksion i forhold til jeres daglige arbejde. Foredragsholder

Min foredragsstil

Livlig, aktiv dialog med deltagerne, fokus på deltagernes interesser og de temaer, som optager dem. Jeg er provokerende, humoristisk og tankevækkende.

Nogle af mine foredrag

Etniske forældres samarbejde med skole

Forebyggelse af kriminalitet i socialt boligbyggeri

Fysisk og psykisk vold mod børn

Inklusion af udsatte børn og unge i skolen

Ligheder mellem danske og etniske grupper med muslimsk baggrund

Opdragelsesforskelle mellem danske og etniske børn  

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Mere

Tid

(Lørdag) 17:00 - 20:00

Sted

Brønden Kulturhuset

Brøndby Strand Centrum 60 Brøndby Strand

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X