Denne case handler om Poul. Han er en ung fyr, der er meget forvirret og usikker på sig selv. Han kender hverken sig selv eller sine families rødder.

Han kender ikke sin far. Han har hørt fra sin mor, at faderen er en etnisk mand, muligvis tyrker. Poul lider et stort savn, for han vil gerne møde faderen, men moderen husker ikke helt præcis hans nuværende adresse.

Poul har været vidne til eller udsat for nogle forfærdelige begivenheder. Casen skal efter min mening handle om to konkrete begivenheder. Den første, hvor han var ca. 8 år gammel kom han hjem fra skole og ringede på døren.

Da døren ikke blev åbnet, blev han nervøs for, om der var sket noget med moderen. Han var nødt til i første omgang at kravle op til toiletvinduet for at råbe til sin mor. Han kunne se, at hun lå på gulvet på toilettet med en nål i armen selvfølgelig stoffer.

Han kom ind via vinduet og forsøgte at vække moderen og hev nålen ud af armen på hende. Den anden begivenhed handler om, at moderen planlagde at besøge deres tidligere naboer med henblik på, at Poul skulle stjæle fra naboerne. Det gjorde Poul, men i dag har han det dårligt, bl.a. omkring disse ting.

 

Mine ydelser

Som konsulent, familiebehandler, konfliktmægler, supervisor og foredragsholder samarbejder jeg med jer med udgangspunkt i den konkrete sag.

Se mere under mine ydelser