Denne case handler om Steffen. Han er en ung fyr, der passer sig selv og er ikke den krævende type. Han føler skyld over det, der sker i hans familie.

Han er på mange leder og kanter understimuleret, men han er kvik og har mange talenter. Efterhånden som jeg via samarbejde med ham og hans familie lærte ham at kende, viste det sig, at Steffen har været vidne til mange ting i familien.

Men to ting er de væsentligste, og det er disse casen skal handle om. Det første der skete var, at moderen var i byen sammen med sin kæreste og tidligt om morgenen på vej hjem opstod der uenighed mellem dem. Da de kom til en bro sagde kæresten til moderen, at han ville lære hende at flyve. Han tog fat om moderens hoved og slap hende.

Hun lå og var ved at dø. Steffen kom og besøgte hende på hospitalet og sagde til moderen, at hun ikke måtte dø. Moderen, der lå i koma og svævede mellem liv og død, hørte sin søns stemme. Ved den anden væsentlige begivenhed kom der nogle af moderens venner, og de sad og hyggede sit i stuen.

Men pludselig hørte Steffen, at der var nogle i stuen, der slog hans mor. Steffen lukkede sig inde i sig selv og sagde:
Du må ikke slå mig ihjel! Bl.a. disse oplevelser gør, at Steffen er meget bekymret for sin mor og bange for vold.

 

Mine ydelser

Som konsulent, familiebehandler, konfliktmægler, supervisor og foredragsholder samarbejder jeg med jer med udgangspunkt i den konkrete sag.

Se mere under mine ydelser