Jeg vil på baggrund af samtlige kommentarer skrive følge refleksion og håber, det er okay for hver enkelt af jer.

Jeg ønsker at skrive til hver enkelt af jer, der har kommenteret videoer om vores kamp mod retssystemet i Tyrkiet, på grund af den uretfærdighed vi oplever, hvor retten bevidst overser faktuelle forhold, der primært var skyld i, at vores svigerdatter og barnebarn mistede livet.

Jeg har læst alle jeres kommentarer med stor glæde, og jeres ord og budskaber gav mig stof til eftertanke. Jeg kom dybt i mit hjerte til at tænke, at I med alle jeres skrivelser og kommentarer er mennesker med hjertet på rette sted. Jeg kender ikke jer alle personligt, men I signalerer klart til mig, at I værdsætter menneskeliv uanset alder, køn og nationalitet, og I vil kæmpe for disse værdier.

Jeres synspunkter og kommentarer får mig til at føle at kære Sevgi og Rodi er betydningsfulde mennesker for jer, og jeg er glad for, at I værdsætter dem.

I mine tidligere skrivelser har jeg givet udtryk for, at det handler om at stå sammen for menneskers værd og respekt for den enkelte. Jeg tænker lige nu, at vi på flere fronter og på tværs af nationaliteter og kultur står sammen om

  • Magthavernes uretfærdigheder mod mennesker
  • Kampen for det enkelte menneskes sikkerhed og tryghed i trafikken.

Jeg oplevede og oplever via jeres kommentarer, at jeg ikke kæmper alene. Selv om vi ikke har daglig kontakt med hinanden, skal I vide, at jeres kommentarer gør indtryk på mig. Jeg takker mange gange, fordi I giver mig mod på at kæmpe mod uretfærdighed og for menneskers sikkerhed og tryghed.

Jeg vil kæmpe for menneskeværd og respekt for deres rettigheder sammen med jer. Min kampgejst er forbundet med jeres, og det må være gensidigt. Vi mennesker oplever sorg, glæder, opgang og nedgang i vores liv. Ingen lever livet uden at mærke livets barske sider, men min personlig erfaring viser mig, at vi i fællesskab og ved at værdsætte hinanden på tværs af kultur og nationalitet kan klare den smerte, vi får i vores liv, og ikke mindst kan vi dele glæden med hinanden.

Jeg vil afslutningsvis endnu en gang sige tak til hver enkelt, der afsætter tid til betydningsfulde kommentarer til videoen. Jeg håber, at jeg også vil være der for jer, men ønsker ikke, at nogen af jer oplever at miste to mennesker, der kun lige var begyndt på livet.

Tilbage til “Blog”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X