2014 har budt på flere udfordrende opgaver for mig som foredragsholder, supervisor og familiebehandler, og hver enkelt af jer har været med til at berige mig både personligt og fagligt. Tak for jeres vilje til og interesse for at samarbejde med mig, og for at I viser tillid til min professionelle støtte.

Skaber bedre vilkår for udsatte familier, børn og unge
Skaber bedre vilkår for udsatte familier, børn og unge

 

 I mit familiebehandlingsarbejde har jeg samarbejdet med flere forskellige fagfolk, og det lykkes ved vedholdende pædagogisk, terapeutisk og tværfaglig indsats at støtte forældre, børn og unge, så de enten kan leve under samme tag eller erkender, at de har brug for professionel hjælp eller pædagogiske tilbud ude i lokalmiljøet.

 

 

 Med mine foredrag har jeg på landsplan bidraget til forskellige pædagogiske og sociale institutioners samt humanitære organisationers faglige udvikling, fx hvordan de kan støtte socialt udsatte børn og unge. Mine foredrag får deltagerne til at reflektere over deres egen pædagogik , undervisning og familiebehandling, så de udvikler nye handlemåder.

 

 

 

 

Foredrag for sagsbehandlere, mentorer og lærere
Foredrag for sagsbehandlere, mentorer og lærere

Mine råd og vejledninger til private familier, par og individer har givet professionel støtte til flere. Jeg er glad for, at deres vilje i forbindelse med min terapeutiske støtte har hjulpet med at redde kriseramte familier fra at gå i opløsning.  

Jeg har i løbet af 2014 udgivet en del artikler og kronikker på tryk og elektronisk, i aviser og fagblade. Desuden har jeg medvirket i radioudsendelser og på tv med fokus på, hvordan vi i fællesskab skaber bedre vilkår for udsatte familier, børn og unge.

 

Sammen med lektor Hans Elbeshausen fra Københavns Universitet har jeg i december 2014 færdiggjort et kapitel til en bog om integration. Titlen på vores kapitel er ”Fra social kontrol til socialt ansvar via dialogisk intervention”.

 

Jeg ønsker god jul og godt nytår til alle mine samarbejdspartnere samt familier, børn og unge, som jeg har arbejdet med tidligere og i 2014.

Jeg glæder mig til vores samarbejde i det kommende år.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X