Supervisionsprocessen

Supervision er væsentlig i pædagogiske institutioner og for medarbejdernes trivsel og psykiske arbejdsmiljø. Min erfaring som supervisor er, at supervision er nødvendig for medarbejdere og ledelse som individer og som gruppe. I supervisionsprocessen kommer den enkelte, gruppen og ledelsen til at reflektere over egen personlige og faglige optræden, og i samspil udvikles nye pædagogiske eller samarbejdsmæssige relationer.

I sidste ende er der god brug for, at de pædagogiske institutioner oplever, at et sundt psykisk arbejdsmiljø smitter af på brugernes trivsel.

Referencer vedr. supervision her.

Artikel om supervision her

Tilbage til “Jeg tilbyder”

Tilbage til “Blog”

Share Button
Posted in:

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?
KONTAKT MIG og hør, hvad jeg kan gøre for jer
About the Author

Ahmet Demir

Jeg har 30 års erfaring med udsatte børn, unge og familier og særligt kendskab til etniske minoriteter. Mine ydelser er rettet mod, kommuner, skoler og institutioner, privatpersoner. Jeg tilbyder terapi, konflikthåndtering, konsulentbistand, supervision, mentorordninger, foredrag og kurser skræddersyet alt efter behov.

Skriv et svar