Søger du efter information om mine ydelser som social- og integrationskonsulent? Klik her

VOLD OG TRUSLER Trusler skal på ingen måde accepteres heller ikke når de kommer fra danske avislæsere.
I forbindelse med at integrationskonsulent Manu Sareen har opsagt sin stilling i Københavns kommune pga. trusler, har medier og ikke mindst politikere vist interesse for sagen.

Andre integrationskonsulenter har udtrykt deres holdninger i forskellige medier og fortæller, at de også er blevet truet pga. af deres arbejde. Jeg er naturligvis modstander af enhver form for trusler, da trusler på ingen måde kan accepteres.

Selv har jeg de sidste 20 år arbejdet som integrationskonsulent. Her har jeg blandt andet siddet i forskellige familiers stuer og talt med familierne og ikke mindst med forskellige myndigheder, blandt andre politi og kommune, om ægteskab, tvangsægteskab og andre meget personlige og tunge problemer, som familierne traditionelt ikke vil have andre til at blande sig i.

En mulig løsning, så vi ikke kommer til at opleve trusler, er efter min mening direkte kontakt med etniske familier, som har kaos i deres familieliv. Min terapeutiske erfaring viser, at jeg helt fra starten skal gøre det tydeligt, at min indblanding og tilstedeværelse i deres hjem ikke har noget med min person at gøre. Jeg er der for at følge loven i forbindelse med arbejdet som terapeut eller integrationskonsulent. Min erfaring viser, at den udmelding hjælper familien, så vi kan arbejde med meget kaotiske problemer.

Det er interessant, at jeg ikke er blevet truet af etniske familier. Tværtimod er jeg blevet truet af danske avislæsere, hvor jeg i forbindelse med en artikel i landets aviser, bl.a. JP, har oplevet at få en del skrivelser og grove trusler. I et af brevene står der for eksempel du og din familie skal hellere i dag end i morgen sendes til lokal forbrænding. Jeg har ikke gjort noget ved det, og disse trusler får mig ikke væk fra arbejdet med integration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X