Tak for godt samarbejde med blandt andet kommunernes børn og familie-grupper, institutioner, som jeg har superviseret, institutioner og organisationer hvor jeg har holdt foredrag og de enkelte familier og unge, med hvem jeg har haft terapeutiske forløb. For mig har det været lærerigt at samarbejde med hver enkelt af jer om fælles opgaver eller temaer.

I 2012 har jeg ved siden af vores samarbejde arbejdet på at skrive en bog sammen med en af mine bekendte. Bogen fokuserer på anerkendelse og skal ud fra personlige cases finde frem til, hvordan personer med anden etnisk baggrund bliver anerkendt og anerkendelsens betydning for den enkeltes integration.

Jeg arbejder også med en anden bog med den foreløbige titel ”Døden er en gave”. Den handler om mit personlige tab af min svigerdatter og barnebarn i 2011.

Jeg glæder mig til fortsat at samarbejde med jer og vil bidrage med min faglige ekspertise, hvis I har brug for det. Jeg glæder mig til at samarbejde med jer om at skabe menneskelige rammer for børn, unge og familier, der har brug for dig og mig.

Jeg vil bidrage med min faglige ekspertise for at løfte jeres institutions faglige niveau eller forbedre det psykiske arbejdsmiljø og ud fra min mangeårige terapeutiske erfaring bidrage til at hjælpe den enkelte eller familien, jeg arbejder med.

Jeg ønsker dig/jer en god jul og godt nytår.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X