God jul
God jul

2017 har været et godt år med forskellig interessant og udviklende familiebehandling, foredrag for pædagogiske institutioner samt humanitære og frivillige organisationer, undervisning bl.a. på EFT – Instituttet – Emotion- Fokuseret- Terapi, censorvirke på uddannelsesinstitutioner, supervision af institutions- og centermedarbejdere, der arbejder med udsatte unge på kant med loven, og af klienter med både danske og andre etniske rødder og ikke mindst udfordringer med tværkulturelle ægteskaber.

Samlet set har mit samarbejde med kommunernes børn og familie-grupper, socialcentre og jobcentre om ressourceforløb for borgere, som har svært ved at finde ståsted på arbejdsmarkedet, foredrag, undervisning, supervision, parterapi og arbejdet med udsatte børn, unge og familier generelt været med til at berige mig på det personlige og faglige område.

godt nytår
Godt nytår

Mit samarbejde med jer alle giver mig mod på og lyst til at arbejde mere sammen med jer for at skabe bedre vilkår for familier, uddanne medarbejdere og frivillige og skabe ro i familier, der er i nød.

Jeg ønsker hver enkelt af jer god jul og godt nytår og siger tak for godt samarbejde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X