Jeg har på det sidste brugt en del tid på at opdatere min ny hjemmeside og undersøge nye it-muligheder for at videreudvikle den. Med it-mulighederne forsøger jeg at komme i kontakt med en bred gruppe mennesker, blandt andre faggrupper, om min virksomheds ydelser, og ikke mindst vil jeg bidrage til den offentlige debat med mine faglige indlæg.

Jeg har også brug for jer, der rundt omkring i landet som forældre, unge og fagfolk sidder med betydningsfulde ideer om, hvordan vi i fællesskab kan skabe et samfund, hvor der plads til os alle uanset etnicitet, religion og økonomisk status. Jeg vil sætte stor pris på det, hvis nogen af jer også bidrager til hjemmesiden eller bloggen med det, I har på hjerte.

Til orientering er det sidste nye, at jeg har integreret min side og blog med facebook. Dvs. at jeg har oprettet en side på facebook:

http://www.facebook.com/pages/Socialkonsulent-Ahmet-Demir/107810309283684

Ved at integrere facebook på min side skulle det være nemt for dig/jer at skrive selv eller kommentere mine forskellige debatindlæg og udtalelser i trykte medier eller tv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X