I forbindelse med skrivelse “Afvist på grund at hudfarven” i Hvidovre Avis den 26 /8-92.

Hvidovre musik forsynings fest arrangement, på Risbjerggård, så ved jeg gennem kontakt til unge indvandrer og stået tidligere i Hvidovres Avis, unge indvandrer må ikke kom ind når der er fest.

DR – Transit udsendelsen lavet en program der handlede om Risbjerggårds problematikken.

Jeg kan ikke forstår hvad er baggrund for man afviser unge indvandrer fra festen som der der står i Hvidovre Avis den 26 I 8-92. Unge spørger dørvagter, få en forklaring men forklaring blev givet med smæk dør på deres ansigte.
Den måde svare unge indvandrer mener jeg ikke det er menneskelige måde svare på, på sådan svar det er lige meget hvilken nationalitet du høre til, man følge sig nedværdige og provokrede, de unge har forvejen oplever nedværdigende i andre samme hænge i deres barndom og ungdom , iforbindelse festlighed nå man få en afvisne fra voksen så føler man sig udmyget.

Med den måde voksen er over for unge det fortjener ikke unge mennesker i samfund det virker modsætte d.v.s. de tager stærk afstand fra voksen og samfundet, så begynder voksen snakke om unge mennesker der ikke kunne tilpasse sige til samfundet og de aggressiv, voldelige o.s.v.

Der stået tidlige i Hvidovre Avis Hvidovre musik forsyning afvise de unge pga. det kommer til fester for lave ballader og kom samme i grupper.
For det første jeg kunne ikke se hvorfor skulle kom til fester for lave ballader, det kommer for hygge sig samme danske unger og skabe relationer for udveksle hvad det kan og hvad det kan lære af deres danske kammerater.
Det mener jeg en festlige aggrenteman er oplagt til unge mennesker kan kom kontakter hinanden, fek ved danse Måden unge danser er med til skabe relationer mellem unge indvandrer og dansker i det relationer sker kulturel udveksling og har bedre forståelse overfor hinanden.

Hvorfor kom de i grupper?

Som jeg navnet i starten unger haft meget nedværdigende og smæk på hoved af dem, er med til skabe en usikkerhed blandet unge indvandrer, de finder tryghed i kammeratskab gruppe. Derfor vælge de gå til fester med deres kammeratskab gruppe, hvor følge sig tryg og opbakninger i det sitatiuoner man blev afvist eller udmyget. Der er fordel ved grupper i indviedes handlinger i afvist eller nedværdigende sitatiuoner, individ vil reagere voldsom mod voksen, hvor imod gruppen er med til forhindre det enkeltes voldsom reaktion handling.

I DR – Transit udsendelsens program, de unge danskernes holdning var klaret det problematiserede slet ikke som voksen gøre i udsendelse unge dansker har understrege betydninge af unge indvandrer og Danskernes samværet og de unge giver også klaret udtryk (som jeg også enige) der findes blade mager både blandet dansker og indvandrer. Det er urealistiske på grund af de ballader mager man afviser alle unge indvandrer.Unge der var med i Transit udsendelse, givet også deres bud på hvordan man løse/ tackle problemer frem over i risbjerggård.

Jeg troede Hvidovre Musik forsyning vil høre det unger menneskers råd I bud til løse problemer. Men desværre deres råd havde ingen betydning for voksens handlinger. Nå voksen problematiserede ungdomen ,men de må også varæ indstillede på høre hvad de sige til voksen , ellers voksen har ikke lysten til vare med løse ungdoms problemer. Jeg mener voksen der står for festlige arrangement har eller tidlige haft nogle dårlige oplevelse med det unge indvandrer, hvor det ikke bearbejde den dårlige oplevelser, selv om der gik styk tid. Men de har alligevel den oplevelse og den er med til skabe negativ holdning overfor indvandrer og er afviser fra fester.

Konsekvens af den afvisning som man kunne se i artiklen den 26 18-92 kom til unge indvandrer isolere i forhold til deres danske kammerater og negativ holdning overfor danske samfundet.
Voksne er med skabe den holdning hos ungdom og i deres bevidsthed der heder “Dansker er Racister” den indstilling vil virker surret, for blev kaldt racist. Jeg mener måden voksen er på snakke til de unge er med til skabe den holdning hos ungdom. De værste hvor unge glæde sig efter sommerferien kom til risbejggård festen for møde deres danske venner og skole kammerater for hygge sig og udveksle sommerferie oplevelse, nå de blev afvist uden grund så følge sig trådt så blev voksen kaldt racister.
Hvis Hvidovre Musik forsyning opfatter unge indvandrernes tilstede vare til fester er et problem så man gøre noget ved den sitatiuon, jeg mener det ikke realistiske løsning hver gang der fest på risbejggård , afvise unge indvandrer. Hvis man valgt den løsning metode så er betænkelige ved Hvidovre musik forsynings holdning overfor unge indvandrer.

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X