Følgende er fra Kristian Jessens artikel i Fagbladet 3F nr. 7 21. maj
2010:”Voldtaget, mishandlet, banket. Udenlandske kvinder må finde sig i meget, når de bliver gift med en dansk mand. For hvis de bliver skilt, ringer manden til Udlændingeservice og får dem udvist, fordi de ikke har været i Danmark i syv år.”

Ikke kun ovenstående overskrift i Fagbladet 3F får mig til at stille spørgsmål. Også andre artikler handler om, hvordan udenlandske kvinder bliver behandlet af danske mænd. I samfundet diskuterer vi menneskerettigheder i forskellige fora, men det skræmmende i artiklen, om måden hvorpå udenlandske kvinder bliver behandlet, er, at det nævnte eksempel ikke efterlader tvivl om, at den danske mands motiv ikke er at finde en partner, men en sexslave. Ikke nok med det misbruger han også kvinden for at skabe en indtægt.

Alle artikler og eksempler viser tydeligt mændenes motiv til at misbruge og groft udnytte disse kvinder, og jeg håber, det i et retssamfund som Danmark får konsekvenser for disse mænd. Det er en stor skam for kvinden at blive mishandlet og misbrugt gennem flere år, og mændene bag disse grove handlinger er snu. De ved, at loven giver dem mulighed for at misbruge kvinderne i syv år, fordi kvinderne bliver udvist, hvis de bryder parforholdet.

Her vil jeg opfordre myndigheder og politikere til at tænke over kvindernes menneskelige værdier og rettigheder. Dansk demokrati bør ikke lade kvinderne blive misbrugt og udvist, hvis de bryder parforholdet inden 7 år.I artiklen i Fagbladet fortæller en kvinde, at hun blev voldtaget hver weekend. I dag er hun HIV-smittet og står over for udvisning. Hvor er hendes retssikkerhed? Som menneske er hun ødelagt som sexslave, og oven i købet har hun fået en livstidsdom som HIV-smittet.

Når hun bliver udvist til oprindelseslandet, vil hun resten af sit liv være udstødt af sin familie og andre. Livet bliver et helvede for disse kvinder, og derfor opfordrer jeg politikere og myndigheder til at bekæmpe sexslaveriet, som bør have alvorlige konsekvenser for bagmændene.Hvis nogen er interesseret, kan man læse de forskellige artikler i følgende link:
http://www.e-pages.dk/3f/573/’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger cookies til at optimere vores service og målrettet markedsføring 🍪
X