“Ahmet Demir er en åben, ærlig og humoristisk mand, for ifølge ham: “skal ens egen rygsæk være tømt før man tager på arbejde, ellers kan man ikke være supermand!” I arbejdet med mennesker, skal man nemlig overføre energien til modparten!
Med sin uddannelsesbaggrund som socialkonsulent får Ahmet Demir folk med sociale problemer til at reflektere over problemet, så de selv finder en hensigtsmæssig løsning på problemet.

Ahmet Demir

Han er med til at reparere udsatte familiers/børns/unges knuste hjerte(r), og han er en vigtig brik i et puslespil, der støtter familien og de unge, der har sociale problemer. Han sætter fokus på dialog ansigt til ansigt, og han bruger følgende 3 metodiske tilgange i hans arbejde, som er vigtige, nemlig:

  •  Mig som person
  • Kemien, personlige værdier, menneskesyn
  • Fagligheden/faglig viden

Jeg finder det som en ressource under et tværprofessionelt samarbejde, at man kender sig selv som person i arbejdet med udsatte børn og familier. Det er en ulempe, hvis man som en profession ikke kender sine personlige værdier, selvom fagligheden er i orden, for det er igennem ens værdier og menneskesyn, man sætter sin personlighed i karakter. Hvis en socialrådgivers værdier/menneskesyn er i modstrid med nogle af de andre professioner, kan der let opstå værdikonflikter, da to professioner har to forskellige synspunkter. I så fald er det vigtigt at understrege et godt råd fra Ahmet Demir, nemlig at jeg som kommende socialrådgiver vil italesætte dilemmaer/konflikter både internt mellem professionerne, samt under en samtaler med socialt udsatte familier/børn.

Tilbage til “Referencer”

Læs om konsulentbistand

 

Kontakt mig

Har I brug for en erfaren konsulent med speciale i udsatte familier, en engageret supervisor eller en inspirerende foredragsholder?

Kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for jer